icoon_blauwvlak_kruisUw Huid Onze Zorg

Naar schatting heeft op dit moment ongeveer 25% van de bevolking van Westerse landen last van een huidprobleem. Iedereen krijgt op een zeker moment wel met een huidprobleem te maken. In de meeste gevallen gaat het om verschillende typen eczeem, acne, allergische reacties, rosacea, herpes simplex en schimmelinfecties.

Ons grootste orgaan is gevoelig voor ziekten. Conventionele dermatologie levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van onze huid. Maar voor degene die niet goed reageren op de reguliere behandelmethode en voor cliënten die liever een natuurlijke behandeling wensen biedt integrale geneeskunde veilige en effectieve behandelmethoden.

Wat biedt Integrale geneeskunde bij huidproblemen?

Al eeuwen lang is er kennis beschikbaar over het effect van kruidenremedies bij huidproblemen. Een belangrijke informatiebron is de traditionele Chinese geneeskunde (TCG). Deze kennis wordt in de praktijk gecombineerd met informatie uit wetenschappelijk onderzoek en Orthomoleculaire toepassingen. HuidZorg werkt op basis van Integrale geneeskunde en gaat dan ook verder. Petra Tjeertes is de drijfkracht achter dit specialisme. Zij houdt zich intensief bezig met de effecten van natuurlijke werkstoffen die de kwaliteit van de huid ondersteunen en die bij huidklachten effectief kunnen worden ingezet.

Huidproblemen en de behandeling bij Praktijk Petra Tjeertes

Iedere cliënt is anders en vraagt om een persoonlijk benadering. Er bestaat bij ons geen standaard protocol bij een bepaalde huidklacht. Er wordt altijd eerst een uitgebreid onderzoek gedaan (de anamnese) om specifiek en gericht te adviseren en te behandelen. De huidverzorging, onze remedies worden gemaakt door de NatuurApotheek te Pijnacker. Op die manier kunnen wij een hoge standaard en garanties bieden over de kwaliteit van de kruiden, mineralen en de vitaminen die we in de samenstelling toepassen. Zo is er altijd een verantwoord eindproduct wat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

  • Hoogste kwaliteit natuurlijke werkstoffen
  • Verantwoorde bereiding
  • Keuring volgens geneesmiddelen wet
  • Europese zuiverheidseisen
  • Hoge verwerkingsstandaard

En dat is nou juist bij de behandeling van huidproblemen enorm belangrijk. De huid is gevoelig en reageert snel, en daarom is deze hoge standaard enorm van belang. Last van een huidprobleem? Neem dan contact op, wij willen graag helpen.

stip4

MEER informatie OF EEN AFSPRAAK MAKEN?
Tarieven diverse behandelmethodes