Praktijk Petra Tjeertes beschikt over twee locaties en is gevestigd in Alkmaar en Amsterdam. Praktijk Petra Tjeertes is gespecialiseerd in Acupunctuur, Fytotherapie, Guasha & Cupping en Coaching en biedt ondersteuning aan op het gebied van preventieve gezondheidsbevordering middels Coaching, Acupunctuur, Guasha & Cupping en Fytotherapie. Daarnaast ook door het delen van inzichten en het aanbieden van praktische behandelplannen en methoden ter bevordering van jouw gezondheid.

  • Praktijk Petra Tjeertes - Kinderen & Acupunctuur
  • Praktijk Petra Tjeertes - Cupping
  • Praktijk Petra Tjeertes
  • Praktijk Petra Tjeertes

icoon_blauwvlak_kruisErvaringen van cliënten

Ik kies voor een combinatie van guasha,cupping & acupunctuur behandelingen bij Petra omdat het me helpt bij mijn gezondheidsklachten. Zij zet zich in met hart en ziel en dat voel je. Ook neem ik graag haar kruiden adviezen ter harte. Ik ben chronisch ziek en haar behandeling is een weldaad voor mijn zieke lichaam, zowel lichamelijk als geestelijk.
Kirsten, Alkmaar
Al meer dan een jaar had ik pijnen in mijn linker arm, die varieerden van mijn schouder, bovenarm, elleboog tot in mijn onderarm. Hiervoor heb ik een behandeling van 4 sessies gevolgd bij Petra. Door middel van het behandelen met Guasha in combinatie met Cupping en Acupunctuur zijn de pijnen verdwenen. Na deze sessies heb ik een aantal thuisoefeningen meegekregen om het terugkeren van de pijnen te voorkomen. Ik heb een goed gevoel bij het bereikte resultaat.
Theo, Alkmaar
Ik heb Petra geraadpleegd voor in eerste instantie een algehele fysieke check, met een laag energieniveau als aanleiding. En in het bijzonder de vraag om te focussen op lage onderrug klachten, veroorzaakt door slijtage van kraakbeen in onderste lendenwervels. De klachten zijn (nog) niet helemaal over, maar de prettige, ontspannen en kundige manier waarop Petra naar je fysiek (en verder) kijkt en je lijf geeft wat het nodig heeft, werkt voor mij heel positief. Bovendien is ze ook nog ’s een heel lief, fijn, nuchter en grappige vrouw anno nu.
Wendy, Alkmaar
Ik kwam bij Petra voor mijn vele opvliegers. Dankzij de Chinese kruiden en de acupunctuur zijn de opvliegers verdwenen. Ook geeft Petra mij cosmetische acupunctuur als schoonheidsbehandeling om de diepte rimpels weg te halen. Ook dat werkt super goed! Haar behandelingen zijn heerlijk ontspannen en warm.
Siemona, Noord Scharwoude
Ik kom al jaren bij Petra in de praktijk. In het begin voor mijn huid maar tegenwoordig ook voor de pijn aan mijn schouders. Ze heeft me naast haar behandeling ook een natuurlijke pijnstiller van de NatuurApotheek aangeraden, ik heb geen Diclofenac meer nodig.
Ellen, Amsterdam