Kinderen reageren opvallend goed en snel op de behandelingen. Dat heeft te maken met het feit dat hun energiesysteem nog zuiver en volop in ontwikkeling is. Kinderen zijn dynamisch en reageren daarom snel. Hierdoor zijn veel klachten en aandoeningen heel goed te behandelen met complementaire behandelmethoden. Bij jonge kinderen zijn het spijsverteringsstelsel en het afweersysteem nog in ontwikkeling. Daardoor zijn ze kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Er snel bij zijn en kennis nemen van welke vriendelijke kruidenremedies en of acupressuur of massage behandeling het kind goed verder kan helpen is dan ook van belang.

Met een behoorlijk aantal gezondheidsklachten heb ik veel ervaring en positief resultaat bereikt. Denk aan; eczeem, chronische verkoudheid, chronische oorontsteking, diarree, allergieklachten, hoesten, astma, obstipatie, bedplassen, angsten, slecht eten, nerveus gedrag, verhoogde gevoeligheid, gebrek aan zelfvertrouwen.

Ik werk graag met kinderen . Kinderen voelen zich snel op hun gemak waardoor ik op een, voor de kinderen vertrouwde en veilige manier, zeer diepgaand met ze kan werken. Kinderen zijn dynamisch en sensitief en ik werk op geheel eigen wijze met behulp van Chinese behandelmethode aan de gezondheid- en psychische problemen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Ik leg graag uit hoe ik werk.