Yin Yang Balance Project

Een workshop voor iedereen die zich wil bezighouden met gezonde leefstijl waarbij aandacht wordt gegeven aan vrije energie, bewustzijn en lichaamsoefeningen.

Het Yin Yang Balance Project voor lichaamsbewustzijn en vitaliteit gezien vanuit de traditie van de Chinese geneeskunde.

Petra Tjeertes verteld enthousiast over hoe vrije energie stroom wordt gezien in de filosofie van deze traditie. Ze neemt je mee op weg langs de vijf elementen, vuur, aarde, metaal, water en hout, naar het begrip over dualisme Yin en Yang en ze verteld over de meridianen, onze energiebanen. Ze biedt je een introductie in deze fantastische eeuwenoude kennis zodat je deze inzichten zelf ook kunt gaan inzetten ter ondersteuning van je gezondheid.
Daarnaast ga je Yin en Yang gelijk in balance brengen door zelf aan de slag te gaan met Yin Yoga. Deze oefeningen worden gegeven door Jasmijn Schraven. Jasmijn kan goed luisteren, is een gevoelsmens, iemand waarbij je je op je gemak voelt. Zij is duidelijk in haar communicatie, heeft aandacht voor je. Ze heeft een prettige stem om naar te luisteren tijdens de oefeningen. Voor meer informatie over Jasmijn en Yin Yoga klik op deze link:

www.arto-esti.nl/yin-yoga/

Je gaat naar huis met oefeningen en een hoop kennis, om thuis de yin yang energie in balans te brengen.

Workshopprogramma Yin Yang Balance:

10.00 – 11.15 Binnen komst en lezing
11.15 – 11.30 Pauze
11.30 – 12.30 Yin Yoga
De workshop kost 49,- euro inclusief gezonde versnaperingen en het gebruik van de matten en kussens voor de yoga.
Minimum aantal deelnemers is 10 personen, maximaal 15.

 

petraprofilelogopraktijkpetratjeertes-1

Locatie   

Weteringschans 74
1017 XR Amsterdam

Het antroposofisch gezondheidscentrum is gemakkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer, fiets of auto.